×
Home Livescore

AZ-spits Pavlidis verkozen tot Eredivisie's beste speler van augustus, ontdek waarom!

AZ-spits Pavlidis verkozen tot Eredivisie's beste speler van augustus, ontdek waarom!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 10:08 uur

Vangelis Pavlidiz, de Griekse sensatie, is uitgeroepen tot de onbetwiste heerser van de Eredivisie in de maand augustus. Met zijn verwoestende scoringsdrift heeft de AZ-spits al drie doelpunten op zijn naam staan na slechts drie speelrondes. Pavlidis, die in de belangstelling stond van clubs als Bologna en Sevilla, is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Naast zijn doelpunten heeft hij ook een assist op zijn naam staan. Maar dat is nog niet alles, want in de duels met Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk heeft hij maar liefst zeven schoten op doel gelost. Niemand anders heeft in de Eredivisie zo vaak het doel van de tegenstander onder vuur genomen als Pavlidis. Zijn seizoenstotaal kan hij zondagmiddag om 16.45 uur weer verder opschroeven, wanneer AZ het uitduel met Vitesse speelt.

In de categorie van grootste talent van de maand gaat de prijs naar Jorel Hato, de jonge verdediger van Ajax. Met zijn zeventien lentes jong heeft Hato vorig seizoen al indruk weten te maken onder leiding van John Heitinga en ook dit seizoen is hij een vaste waarde in het team onder zijn nieuwe trainer Maurice Steijn. Hato moet alleen NEC'er Youri Baas voor zich dulden als het gaat om het aantal gewonnen duels. Daarnaast staat hij op de derde plaats in de lijst van spelers met de meeste intercepties. Zondagmiddag staat Hato hoogstwaarschijnlijk weer klaar om zijn talent te tonen, wanneer Ajax op bezoek gaat bij Fortuna Sittard.

π™‘π™–π™£π™œπ™šπ™‘π™žπ™¨ π™‹π™–π™«π™‘π™žπ™™π™žπ™¨ = De Ultieme Heerser van de Eredivisie πŸ…

β€” ESPN NL (@ESPNnl) 3 september 2023

De prijs voor de meest veelbelovende speler van de afgelopen maand gaat naar Hato. De nog altijd maar zeventienjarige verdediger brak vorig seizoen door onder de vleugels van John Heitinga en ook dit seizoen heeft hij een vaste plek in het team onder zijn nieuwe trainer: Maurice Steijn. Hato moet alleen NEC'er Youri Baas voor zich dulden als het gaat om het aantal gewonnen duels. Daarnaast staat hij op de derde plaats in de lijst van spelers met de meeste intercepties. Zondagmiddag staat Hato hoogstwaarschijnlijk weer klaar om zijn talent te tonen, wanneer Ajax op bezoek gaat bij Fortuna Sittard.

π™…π™€π™§π™§π™šπ™‘ 𝙃𝙖𝙩𝙀 = De Nieuwe Ster aan het Voetbalfirmament πŸ…

β€” ESPN NL (@ESPNnl) 3 september 2023