×
Home Nieuws Livescore

Ajax verlengt contract Jermoumi ondanks zware knieblessure

Ajax verlengt contract Jermoumi ondanks zware knieblessure
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 23:32 uur

Ajax heeft besloten om het contract van de veelbelovende verdediger Diyae Jermoumi met nog een jaar te verlengen. Ondanks een zware knieblessure die hem de volledige tweede seizoenshelft aan de kant hield, blijft de club geloven in de potentie van de negentienjarige talent. Jermoumi, die al eerder indruk maakte in de jeugdopleiding van Ajax, krijgt hiermee de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te tonen op het hoogste niveau.

De jonge verdediger zal hard moeten werken om weer fit te worden en zijn plek in het team te veroveren na zijn blessure. Ajax ziet echter genoeg potentie in Jermoumi en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team in de toekomst. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft hij laten zien dat hij het talent en de drive heeft om succesvol te zijn in het profvoetbal.

De contractverlenging van Diyae Jermoumi is een teken van vertrouwen vanuit de club naar de jonge speler toe. Ajax staat bekend om het geven van kansen aan talentvolle jeugdspelers en met deze verlenging laat de club zien dat het gelooft in de potentie van Jermoumi. De verdediger zal nu alles op alles moeten zetten om zijn blessure achter zich te laten en te laten zien dat hij klaar is om zijn plek in het eerste elftal van Ajax te veroveren.