×
Home Nieuws Livescore

Manchester United plant bod op Jarrad Branthwaite van Everton

Manchester United plant bod op Jarrad Branthwaite van Everton
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 22:32 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle verdediger Jarrad Branthwaite, zo meldt The Daily Mail. De club, ook wel bekend als The Red Devils, heeft de voormalige PSV-speler al geruime tijd in het vizier. Branthwaite, die momenteel onder contract staat bij Everton, lijkt een gewilde speler te zijn op de transfermarkt.

Het is geen geheim dat Manchester United op zoek is naar versterking in de verdediging en Branthwaite wordt gezien als een veelbelovende optie. Echter, de weg naar een eventuele transfer lijkt niet zonder obstakels te zijn. Er worden zware en langdurige onderhandelingen verwacht tussen Manchester United en Everton, de huidige club van de jonge verdediger.

Met zijn sterke fysiek en goede spelopbouwende kwaliteiten heeft Branthwaite indruk gemaakt op scouts en trainers. De 18-jarige Engelsman wordt gezien als een speler met veel potentieel en zou goed passen in het team van Manchester United. Het is dan ook geen verrassing dat de club haast wil maken met het uitbrengen van een bod op de talentvolle verdediger.

Hoewel de onderhandelingen naar verwachting niet makkelijk zullen verlopen, lijkt Manchester United vastberaden om Branthwaite naar Old Trafford te halen. De fans van de club zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer en hopen dat de deal uiteindelijk succesvol zal worden afgerond.