×
Home Nieuws Livescore

Nederlandse clubs wilden De Vrij, maar blijft bij Inter.

Nederlandse clubs wilden De Vrij, maar blijft bij Inter.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 22:16 uur

Nederlandse clubs hebben in het verleden hun interesse laten blijken in de talentvolle verdediger Stefan de Vrij, zo heeft zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello bevestigd. De ervaren stopper heeft echter besloten om deze zomer trouw te blijven aan zijn huidige club Internazionale.

De 29-jarige De Vrij, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, heeft de aandacht getrokken van diverse Nederlandse clubs door de jaren heen. Zijn zaakwaarnemer Pastorello heeft onthuld dat er in het verleden concrete interesse was, maar dat De Vrij ervoor heeft gekozen om zijn avontuur bij Internazionale voort te zetten.

Met zijn beslissing om bij de Italiaanse topclub te blijven, toont De Vrij zijn toewijding aan het team en zijn ambitie om op het hoogste niveau te blijven presteren. Internazionale kan blijven rekenen op de ervaren verdediger, die een belangrijke schakel is in de defensie van de ploeg.

Hoewel Nederlandse clubs wellicht teleurgesteld zijn dat De Vrij niet terugkeert naar de Eredivisie, zullen fans van Internazionale verheugd zijn met het nieuws dat hun betrouwbare verdediger zijn toekomst aan de club heeft verbonden. De Vrij blijft zich inzetten voor het succes van Internazionale en hoopt samen met zijn teamgenoten mooie prestaties neer te zetten in het komende seizoen.