×
Home Nieuws Livescore

Ajax toont interesse in Gianluca Prestianni naast PSV

Ajax toont interesse in Gianluca Prestianni naast PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 21:32 uur

Ajax toont interesse in de Argentijnse speler Gianluca Prestianni, die eerder in verband werd gebracht met PSV. Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft de Amsterdamse club haar oog laten vallen op de talentvolle voetballer. Prestianni, die een halfjaar geleden voor maar liefst elf miljoen euro werd overgenomen door Benfica, lijkt niet langer in de plannen van trainer Roger Schmidt voor te komen.

De 21-jarige Prestianni, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, zou een welkome aanwinst zijn voor Ajax. De club ziet in hem een speler met potentie en talent die goed zou passen in het team van trainer Erik ten Hag. Met PSV als concurrent in de strijd om de handtekening van Prestianni, belooft het een interessante transferperiode te worden voor de jonge Argentijn.

Benfica betaalde aanzienlijk voor Prestianni, maar lijkt nu bereid te zijn om hem te laten gaan. Ajax en PSV zullen naar verwachting de komende tijd de ontwikkelingen rondom de speler nauwlettend in de gaten houden. De interesse van beide Nederlandse topclubs geeft aan dat Prestianni hoog op het verlanglijstje staat van zowel Ajax als PSV, en dat een mogelijke transfer in de maak zou kunnen zijn.