×
Home Nieuws Livescore

AC Milan betrekt eigen speler in deal met Feyenoord.

AC Milan betrekt eigen speler in deal met Feyenoord.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 20:24 uur

AC Milan heeft naar verluidt plannen om een opmerkelijke zet te maken in de onderhandelingen met Feyenoord over de transfer van Mats Wieffer. De Italiaanse club overweegt om hun eigen speler, Jan-Carlo Simic, te betrekken bij de deal. Simic is geen onbekende voor Feyenoord, aangezien de Rotterdammers in het verleden al interesse hebben getoond in de talentvolle speler.

De mogelijke betrokkenheid van Simic in de transferdeal voegt een interessante wending toe aan de onderhandelingen tussen AC Milan en Feyenoord. Het is zeldzaam dat clubs ervoor kiezen om hun eigen spelers in te zetten als ruilmiddel bij transfers, maar in dit geval lijkt het een serieuze optie te zijn.

Jan-Carlo Simic, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en snelheid op het veld, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Feyenoord. Zijn mogelijke komst naar Rotterdam zou niet alleen de selectie versterken, maar ook de banden tussen de twee clubs verder kunnen versterken.

Het is nog niet duidelijk hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of de deal daadwerkelijk zal doorgaan, maar één ding is zeker: de transfer van Mats Wieffer van Feyenoord naar AC Milan belooft een boeiend hoofdstuk te worden in de zomerse transferperiode. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer.