×
Home Nieuws Livescore

Wijnaldum: Oranje EK-team hechter dan WK-succes 2014

Wijnaldum: Oranje EK-team hechter dan WK-succes 2014
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 20:16 uur

Georginio Wijnaldum straalt van blijdschap over de sterke band die het Nederlands elftal heeft gesmeed in aanloop naar het aankomende Europees Kampioenschap. De ervaren middenvelder gaat zelfs zo ver om te beweren dat de huidige groep hechter is dan het team dat Nederland naar de halve finale leidde op het WK van 2014.

Met een glimlach van oor tot oor benadrukt Wijnaldum de unieke chemie en verbondenheid binnen de selectie. De spelers hebben hard gewerkt om een hechte eenheid te vormen, zowel op als buiten het veld. Deze cohesie en teamgeest zouden weleens de sleutel kunnen zijn tot succes tijdens het EK, volgens de enthousiaste middenvelder.

De voormalige aanvoerder van Oranje is vol lof over de sfeer en de onderlinge steun die hij ervaart in het huidige team. Wijnaldum gelooft sterk in de kracht van eenheid en samenhorigheid, en is ervan overtuigd dat dit Nederlandse elftal in staat is om grote prestaties neer te zetten op het Europese podium. Met zijn positieve instelling en leiderschap hoopt Wijnaldum zijn team naar glorie te leiden en de harten van voetbalfans over de hele wereld te veroveren.