×
Home Nieuws Livescore

Frank de Boer geïrriteerd door kritiek op speelstijl

Frank de Boer geïrriteerd door kritiek op speelstijl
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 19:32 uur

Voormalig Oranje-bondscoach Frank de Boer heeft onthuld dat hij af en toe gefrustreerd raakt door de kritiek die hij ontvangt over zijn prestaties als trainer. De voetbaltrainer, die onlangs vertrok bij het Nederlands elftal na een teleurstellende Euro 2020-campagne, geeft toe dat vooral de negatieve opmerkingen over zijn speelstijl hem diep raken. In een openhartig interview met Ziggo Sport deelde De Boer zijn gevoelens over de constante beoordelingen die hij krijgt.

De Boer, die eerder succesvol was bij clubs als Ajax en Atlanta United, staat bekend om zijn voorkeur voor een bepaalde speelwijze. Echter, critici hebben vaak hun bedenkingen geuit over zijn tactische keuzes en stijl van spelen. De voormalige verdediger geeft toe dat hij soms moeite heeft om de negatieve feedback naast zich neer te leggen en dat het hem persoonlijk raakt.

Desondanks blijft De Boer vastberaden om zijn carrière voort te zetten en zijn stempel te drukken als coach. Hij benadrukt dat kritiek inherent is aan het vak en dat hij er alles aan doet om zichzelf te verbeteren en te bewijzen. Ondanks de uitdagingen die hij tegenkomt, blijft Frank de Boer vastbesloten om zijn passie voor het trainersvak te volgen en zijn succesverhaal voort te zetten.