×
Home Nieuws Livescore

Roberto De Zerbi in vergevorderde gesprekken met Olympique Marseille.

Roberto De Zerbi in vergevorderde gesprekken met Olympique Marseille.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 19:16 uur

Na maanden van speculatie en geruchten lijkt de toekomst van Roberto De Zerbi eindelijk duidelijk te worden. De ervaren trainer, die eerder vertrok bij Brighton and Hove Albion, staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Olympique Marseille. Ondanks dat De Zerbi aan verschillende topclubs werd gelinkt, lijken de onderhandelingen met de Franse club in een vergevorderd stadium te zijn.

De Italiaanse coach heeft de aandacht getrokken van meerdere vooraanstaande clubs in Europa vanwege zijn succesvolle trackrecord en tactische vernuft. Na zijn vertrek bij Brighton leek het erop dat De Zerbi even rust zou nemen, maar de lokroep van Marseille lijkt hem te hebben verleid om snel weer aan de slag te gaan.

Olympique Marseille, een club met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbase, hoopt met de komst van De Zerbi hun sportieve ambities te verwezenlijken. De fans van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële aankondiging van de nieuwe trainer en zijn plannen voor het team. Met De Zerbi aan het roer belooft het een boeiend nieuw hoofdstuk te worden voor zowel de coach als de club.