×
Home Nieuws Livescore

Chris-Kévin Nadje tekent bij Feyenoord na Rotterdamse sightings

Chris-Kévin Nadje tekent bij Feyenoord na Rotterdamse sightings
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 16:48 uur

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord staat op het punt om een nieuwe aanwinst te verwelkomen. De Franse middenvelder Chris-Kévin Nadje zal naar verluidt aanstaande donderdag zijn handtekening zetten onder een contract bij de club. Volgens bronnen van het medium 1908 is Nadje de afgelopen dagen al op verschillende locaties in Rotterdam gespot, wat de geruchten over zijn aanstaande transfer naar Feyenoord versterkt.

Met de komst van Chris-Kévin Nadje hoopt Feyenoord zijn middenveld te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. De 25-jarige speler heeft in het verleden indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, waardoor hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor de ploeg van trainer Arne Slot.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer van Chris-Kévin Nadje. De Franse middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn komst naar De Kuip zal ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen onder de fans. Binnenkort zal duidelijk worden hoe Nadje zich zal integreren in het team en welke impact hij kan hebben op het spel van Feyenoord in het komende seizoen.