×
Home Nieuws Livescore

PSV-huurling Tillman onverschrokken ondanks moordende concurrentie: 'Ik kom eraan!'

PSV-huurling Tillman onverschrokken ondanks moordende concurrentie: 'Ik kom eraan!'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 08:32 uur

Jonge voetballer Malik Tillman is vol vertrouwen over zijn kansen bij PSV, ondanks de hevige concurrentie. De 21-jarige huurling maakte afgelopen zaterdag zijn eerste doelpunt voor de club tegen RKC Waalwijk en geeft aan steeds beter zijn plek te vinden binnen het team.

PSV heeft zich deze zomer versterkt met Tillman, die op huurbasis overkwam van Bayern München. Hij voelt zich inmiddels al aardig thuis in Eindhoven, mede dankzij de hulp van Ricardo Pepi en Earnest Stewart. "Ik kende Pepi al, hij heeft me enorm geholpen. En Stewart was de eerste persoon van de club die ik ontmoette. Het is altijd prettig om iemand te kennen, dat speelt een grote rol", aldus de Amerikaan in een interview met Voetbal International.

Op dit moment is er veel concurrentie op het middenveld bij PSV, met spelers als Ismael Saibari, Guus Til en Isaac Babadi. Tillman is zich hiervan bewust, maar blijft optimistisch. "Ik denk dat er overal concurrentie is. Ik geef mijn uiterste best en wil het niveau zo hoog mogelijk houden", vervolgt Tillman. "Ik ben hier nu drie weken, vandaag was mijn eerste wedstrijd in de Eredivisie en mijn eerste doelpunt. Ik ben net terug van een blessure en het heeft tijd gekost om weer fit te worden en me aan te passen, maar ik ben op de goede weg."