×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord werkt aan contractverlenging twintigjarige rechtsback Benita

Feyenoord werkt aan contractverlenging twintigjarige rechtsback Benita
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 15:56 uur

Feyenoord werkt momenteel aan het verlengen van het contract van hun veelbelovende rechtsback Mimeirhel Benita. Volgens bronnen van 1908 wordt er hard gewerkt aan een nieuwe overeenkomst voor de twintigjarige speler. Hoewel Benita momenteel nog een contract heeft dat loopt tot medio 2025, lijkt het erop dat er binnenkort een nieuwe deal zal worden gesloten.

De jonge rechtsback heeft indruk gemaakt in Rotterdam en heeft laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor Feyenoord in de toekomst. Met zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten heeft Benita zich weten te onderscheiden en heeft hij de interesse gewekt van de clubleiding om hem langer aan zich te binden.

De verwachting is dat de contractverlenging van Benita binnen afzienbare tijd officieel zal worden bevestigd door Feyenoord. De club ziet in de talentvolle verdediger een waardevolle toevoeging aan het team en wil hem graag behouden voor de lange termijn. Benita zelf lijkt ook enthousiast over een langer verblijf bij de club en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van zijn carrière in het shirt van Feyenoord.