×
Home Nieuws Livescore

Koeman roept Zirkzee op: Driessen fronst wenkbrauwen

Koeman roept Zirkzee op: Driessen fronst wenkbrauwen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 15:16 uur

Ronald Koeman heeft voor opschudding gezorgd door Joshua Zirkzee op te roepen voor het Nederlands elftal. Valentijn Driessen, bekend sportjournalist, heeft zijn wenkbrauwen gefronst bij deze beslissing. Vooral de twijfel over de fitheid van de jonge spits van Bologna valt Driessen op.

Zirkzee, die momenteel bij de Italiaanse club speelt, heeft de aandacht getrokken van de bondscoach ondanks zijn recente blessuregeschiedenis. Driessen uit zijn verbazing over deze keuze, aangezien de fitheid van de speler niet gegarandeerd lijkt te zijn.

De journalist benadrukt dat het risico om een speler op te roepen die mogelijk niet in topconditie verkeert, een gewaagde zet is. Koeman lijkt echter vastberaden te zijn om Zirkzee een kans te geven in Oranje, ondanks de bedenkingen die hierover geuit worden.

Het is afwachten hoe deze selectiebeslissing zal uitpakken voor het Nederlands elftal en of Zirkzee daadwerkelijk in staat zal zijn om te schitteren op het internationale toneel. De discussie over deze opmerkelijke keuze zal ongetwijfeld nog voortduren in de aanloop naar de komende interlands.