×
Home Nieuws Livescore

Maatsen op vakantie gebeld door Koeman voor EK

Maatsen op vakantie gebeld door Koeman voor EK
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 14:08 uur

Tijdens zijn welverdiende vakantie kreeg de Nederlandse voetballer Maatsen een verrassend telefoontje van niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman. Het nieuws dat hij alsnog mocht deelnemen aan het Europees Kampioenschap met het Nederlands Elftal was een goed bewaard geheim, maar Maatsen onthulde dit op een persconferentie. De linksback deelde met de aanwezige journalisten hoe het bijzondere moment zich ontvouwde.

Terwijl Maatsen genoot van zijn vrije tijd op vakantie, werd hij plotseling gebeld door Koeman met het verlossende nieuws dat hij deel mocht uitmaken van de selectie voor het EK. De verrassing en vreugde waren duidelijk voelbaar bij de voetballer, die zijn dankbaarheid uitte richting de bondscoach voor deze onverwachte kans. Op de persconferentie gaf Maatsen een inkijkje in het telefoongesprek dat zijn leven op zijn kop zette.

Met een glimlach op zijn gezicht vertelde Maatsen hoe hij aanvankelijk niet kon geloven dat Koeman hem persoonlijk belde om hem het goede nieuws te brengen. De emoties en blijdschap waren tastbaar in zijn woorden terwijl hij de aanwezigen meenam in het bijzondere moment dat zijn EK-droom werkelijkheid maakte. Het publieke geheim werd onthuld en Maatsen keek vol vertrouwen uit naar zijn avontuur met Oranje op het Europese podium.