×
Home Nieuws Livescore

Trainer Terzic kondigt vertrek bij Borussia Dortmund aan

Trainer Terzic kondigt vertrek bij Borussia Dortmund aan
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 13:24 uur

Trainer Edin Terzic heeft via een emotionele videoboodschap zijn vertrek aangekondigd bij Borussia Dortmund. De coach, die afgelopen seizoen nog met Die Borussen de halve finale van de Champions League bereikte, zal komend seizoen niet meer voor de groep staan. Terzic kijkt terug op een succesvolle periode bij de Duitse club, waar hij zijn stempel wist te drukken met attractief en aanvallend voetbal.

Ondanks zijn vertrek blijft Terzic positief en dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen bij Borussia Dortmund. Hij bedankt de spelers, staf en fans voor hun steun en toewijding gedurende zijn tijd als hoofdtrainer. De Bosnische coach laat weten dat hij met trots terugkijkt op zijn tijd bij de club en dat hij ervan overtuigd is dat Borussia Dortmund onder leiding van zijn opvolger succesvol zal blijven presteren.

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is in volle gang bij Borussia Dortmund. De clubleiding zal de komende periode hard werken om de juiste persoon te vinden die het team verder kan ontwikkelen en successen kan behalen. Fans van Die Borussen zullen met spanning uitkijken naar de aankondiging van de nieuwe coach en hopen op een naadloze overgang naar het nieuwe seizoen.