×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bijna rond met Björn Hamberg als assistent

Feyenoord bijna rond met Björn Hamberg als assistent
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 13:16 uur

Feyenoord staat op het punt om Björn Hamberg aan te stellen als assistent-trainer, zo meldt het Zweedse Sportbladet. De Rotterdamse club lijkt daarmee een belangrijke toevoeging te doen aan de technische staf. Hamberg zal naar verluidt een van de rechterhanden worden van hoofdtrainer Brian Priske, die momenteel de leiding heeft over het eerste elftal van Feyenoord.

Met de komst van Hamberg hoopt Feyenoord de coachingstaf verder te versterken en de spelers te ondersteunen in hun ontwikkeling. De ervaren assistent-trainer heeft een achtergrond in het Scandinavische voetbal en brengt wellicht nieuwe inzichten en ideeën met zich mee naar De Kuip. Zijn samenwerking met Priske belooft een vruchtbare en dynamische aanvulling te worden op het technische team van Feyenoord.

De aanstaande benoeming van Björn Hamberg markeert een belangrijke stap voor Feyenoord in het streven naar succes en vernieuwing. Met een mix van ervaring en frisse energie lijkt de club vastbesloten om de ambities waar te maken en te bouwen aan een solide basis voor toekomstig succes. De supporters kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van Hamberg als assistent-trainer en zijn benieuwd naar de impact die hij zal hebben op het team en de prestaties van Feyenoord.