×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag en United volgen De Ligt bij Bayern

Ten Hag en United volgen De Ligt bij Bayern
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 12:48 uur

Trainer Erik ten Hag en de Engelse topclub Manchester United houden nauwlettend de ontwikkelingen rondom Matthijs de Ligt bij Bayern München in de gaten. De talentvolle Oranje-international staat momenteel in de schijnwerpers vanwege geruchten over een mogelijk vertrek bij de Duitse grootmacht Der Recordmeister.

De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, waaronder Manchester United. De Engelse club, onder leiding van manager Ole Gunnar Solskjaer, ziet in de jonge verdediger een waardevolle toevoeging aan hun team.

Met de interesse van zowel Ten Hag als Manchester United lijkt de toekomst van De Ligt onzeker te worden bij Bayern München. De 22-jarige verdediger heeft al indruk gemaakt in zowel de Eredivisie als de Serie A en lijkt klaar voor een nieuwe uitdaging op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

Het is nog afwachten hoe de situatie van Matthijs de Ligt zich zal ontwikkelen en of hij daadwerkelijk een transfer zal maken naar een nieuwe club. Fans en kenners zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen rondom de toekomst van de talentvolle Oranje-international.