×
Home Nieuws Livescore

Transfer Zirkzee naar AC Milan in gevaar door eisen

Transfer Zirkzee naar AC Milan in gevaar door eisen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 12:24 uur

De transfer van Joshua Zirkzee naar AC Milan lijkt onzeker te worden, zo melden diverse Italiaanse media. De mogelijke overgang van de jonge spits van Bologna naar de Italiaanse grootmacht staat op losse schroeven vanwege de eisen die zijn zaakwaarnemer stelt. De onderhandelingen tussen de clubs zouden hierdoor bemoeilijkt worden en het is nog maar de vraag of de deal daadwerkelijk doorgang zal vinden.

Zirkzee, die eerder bij Bayern München speelde, werd gezien als een veelbelovend talent en trok de aandacht van AC Milan. De club was geïnteresseerd in het aantrekken van de Nederlander om hun aanval te versterken. Echter, de eisen die zijn zaakwaarnemer stelt zorgen nu voor twijfel over de haalbaarheid van de transfer. Het is nog onduidelijk welke specifieke voorwaarden er precies spelen en hoe de betrokken partijen hiermee om zullen gaan.

De supporters van AC Milan en Bologna zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. Voor Zirkzee zelf is het ook een spannende tijd, aangezien een mogelijke transfer naar een topclub als AC Milan een grote stap in zijn carrière zou betekenen. Het is afwachten of de partijen tot een akkoord kunnen komen en of Zirkzee uiteindelijk zijn droomtransfer zal kunnen realiseren.