×
Home Nieuws Livescore

Ian Maatsen opgeroepen voor Oranje terwijl op vakantie

Ian Maatsen opgeroepen voor Oranje terwijl op vakantie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 12:16 uur

De Nederlandse vleugelverdediger Ian Maatsen kreeg een verrassende oproep voor het Nederlands elftal terwijl hij nog ontspannen op een bootje in Griekenland dobberde. De 19-jarige Maatsen genoot van een welverdiende vakantie met zijn vriendin na een uitputtend seizoen, maar zijn plannen werden plotseling omgegooid door de oproep van bondscoach Ronald Koeman.

Maatsen, die afgelopen seizoen indruk maakte bij zijn club, moest zijn vakantieplannen halsoverkop wijzigen en zich onmiddellijk bij Oranje voegen. Dit betekende dat hij zijn vriendin moest achterlaten en de rest van de vakantie moest annuleren. Hoe reageerde zijn vriendin eigenlijk op deze onverwachte wending?

De jonge verdediger zal nu zijn vakantie in Griekenland moeten onderbreken en zich richten op de trainingen en wedstrijden met het Nederlands elftal. Maatsen zal de kans krijgen om zich te bewijzen op het internationale toneel en zijn talent te tonen aan bondscoach Koeman. Het is een onverwachte wending in de vakantie van Maatsen, maar een kans die hij met beide handen zal aangrijpen om zijn droom waar te maken.