×
Home Nieuws Livescore

Maatsen verrast door last-minute oproep van Koeman voor Oranje

Maatsen verrast door last-minute oproep van Koeman voor Oranje
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 11:16 uur

Jonge Nederlandse voetballer Ian Maatsen stond perplex toen hij onverwacht een telefoontje kreeg van niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman. De boodschap? Maatsen werd gevraagd om zich onmiddellijk bij het Nederlands Elftal te voegen. Op dat moment genoot de vleugelverdediger van een welverdiende vakantie in Griekenland, maar zonder aarzeling pakte hij direct zijn koffers om terug te keren naar Nederland.

De 18-jarige Maatsen, die momenteel speelt voor Chelsea, was overweldigd door de kans om zijn land te vertegenwoordigen op het hoogste niveau. Ondanks dat hij aanvankelijk niet was opgeroepen voor Oranje, greep hij de uitnodiging met beide handen aan en toonde hij zijn vastberadenheid door snel te reageren op Koemans verzoek.

Met zijn snelle actie en toewijding bewees Maatsen dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan en zijn talent te laten zien op het internationale toneel. Zijn onverwachte terugkeer vanuit Griekenland naar Nederland toont zijn vastberadenheid en passie voor het vertegenwoordigen van zijn land in het voetbal. Nu is het afwachten hoe Maatsen zich zal manifesteren in het Nederlands Elftal onder leiding van bondscoach Koeman.