×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Duitsland favoriet, Oranje zonder De Jong.

Van der Vaart: Duitsland favoriet, Oranje zonder De Jong.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 10:48 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft Duitsland aangewezen als favoriet voor de overwinning op het aankomende Europees Kampioenschap. De voormalige profvoetballer, die zelf een indrukwekkende carrière heeft gehad, voorspelt een spannend toernooi voor het Nederlands Elftal, maar betreurt ten zeerste het nieuws van de blessure van sterspeler Frenkie de Jong.

Van der Vaart, die bekend staat om zijn scherpe analyses en uitgesproken meningen, gelooft dat de Duitse ploeg de potentie heeft om ver te komen op het EK en zelfs de titel te pakken. Met spelers als Kai Havertz en Joshua Kimmich in topvorm, ziet hij Die Mannschaft als een geduchte tegenstander voor alle andere deelnemende landen.

Ondanks zijn voorspellingen over Duitsland, blijft Van der Vaart optimistisch over de kansen van Oranje op het toernooi. Hij benadrukt het talent en de veerkracht van de Nederlandse selectie en gelooft dat zij in staat zijn om voor verrassingen te zorgen. Echter, het gemis van Frenkie de Jong, die een sleutelrol vervult in het team, zal een grote uitdaging vormen voor bondscoach Frank de Boer en zijn spelers.