×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang mag binnenkort weer schitteren bij PSV

Noa Lang mag binnenkort weer schitteren bij PSV
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 10:32 uur

Na een periode van blessureleed heeft Noa Lang eindelijk goed nieuws ontvangen. Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat de talentvolle buitenspeler groen licht heeft gekregen om binnen enkele weken weer volledig aan te sluiten bij PSV. Lang heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan zijn herstel en is nu weer honderd procent fit.

De terugkeer van Noa Lang zal een welkome toevoeging zijn voor PSV, aangezien de frivole speler bekend staat om zijn creativiteit en doelgerichtheid. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan Lang een belangrijke rol spelen in het aanvalsspel van de Eindhovenaren.

Trainer Roger Schmidt zal ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws over de naderende terugkeer van Lang. De Duitse coach kan binnenkort weer beschikken over een extra optie in zijn selectie, wat de concurrentie binnen het team alleen maar zal versterken.

PSV-fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de rentree van Noa Lang in het shirt van hun geliefde club. Met zijn talent en drive kan Lang een verschil maken en hopelijk bijdragen aan het behalen van successen voor PSV in de nabije toekomst.