×
Home Livescore

Theo Hernández twijfelachtig voor EK-duel tegen Oranje.

Theo Hernández twijfelachtig voor EK-duel tegen Oranje.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 10:08 uur

Theo Hernández, de Franse linksback, heeft voorafgaand aan de start van het EK een training met de nationale ploeg moeten afbreken. Dit nieuws zorgt voor onzekerheid over zijn beschikbaarheid voor de belangrijke wedstrijd tegen het Nederlands elftal op 21 juni. De verdediger zal moeten werken aan zijn herstel om op tijd fit te zijn voor dit cruciale duel.

De blessure van Hernández komt op een ongelukkig moment voor Frankrijk, aangezien de ploeg zich voorbereidt op de confrontatie met Oranje in de tweede groepswedstrijd van het EK. De coach zal nu moeten beslissen of hij een alternatieve speler opstelt of dat hij vertrouwt op de revalidatie van de linksback om hem op tijd terug te krijgen voor het duel.

Met de wedstrijd tegen Nederland in het vooruitzicht, zal de medische staf er alles aan doen om Hernández zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen. De fans hopen dat de verdediger op tijd herstelt en zijn team kan helpen in de strijd om de overwinning op het EK. Het is nu afwachten hoe de situatie van Theo Hernández zich zal ontwikkelen en of hij fit genoeg zal zijn om te spelen tegen Oranje.