×
Home Nieuws Livescore

Kroatië waarschuwt Ajax voor 'enorme fout' met Josip Sutalo

Kroatië waarschuwt Ajax voor 'enorme fout' met Josip Sutalo
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 09:32 uur

In Kroatië groeit de bezorgdheid over de mogelijke verkoop van Josip Sutalo door Ajax komende zomer. Tomislav Filipovic, werkzaam voor Sport Klub TV en gespecialiseerd in Ajax-analyses, deelt zijn zorgen met AjaxShowtime. Hij benadrukt dat het een 'enorme fout' zou zijn als de Amsterdamse club afscheid neemt van de centrale verdediger. Filipovic heeft Sutalo en zijn landgenoot Borna Sosa zien worstelen in de recente tegenslagen van Ajax, maar desondanks zijn beide spelers opgeroepen voor de EK-selectie van Kroatië.

De kritiek van Filipovic komt voort uit zijn observaties van Sutalo's prestaties en potentieel binnen het team van Ajax. De verdediger heeft volgens hem laten zien over de kwaliteiten te beschikken die van onschatbare waarde kunnen zijn voor de club. Het feit dat Sutalo ondanks de moeilijke periode bij Ajax toch de aandacht heeft getrokken van de Kroatische nationale ploeg, onderstreept volgens Filipovic zijn waarde als speler.

De discussie over de toekomst van Sutalo bij Ajax zal naar verwachting nog geruime tijd voortduren, met fans en experts die verdeeld zijn over de mogelijke gevolgen van zijn vertrek. Voorlopig blijft de centrale verdediger echter gefocust op zijn verplichtingen bij zowel Ajax als het nationale team van Kroatië, in afwachting van verdere ontwikkelingen rondom zijn toekomst in het voetbal.