×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen kritisch op Koeman's keuze voor Zirkzee.

Valentijn Driessen kritisch op Koeman's keuze voor Zirkzee.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 07:48 uur

Ronald Koeman heeft voor opschudding gezorgd door Joshua Zirkzee op te roepen voor het Nederlands elftal, zo meldt sportjournalist Valentijn Driessen. De keuze van de bondscoach om de spits van Bologna alsnog bij Oranje te halen, roept volgens Driessen de nodige vraagtekens op. Opvallend is dat Zirkzee op het moment van zijn oproep op vakantie was in Miami, wat de beslissing van Koeman des te opmerkelijker maakt.

Driessen benadrukt dat Koeman zichzelf lijkt tegen te spreken door Zirkzee bij het Nederlands elftal te betrekken, terwijl de speler niet eens in Nederland was op het moment van zijn selectie. De sportjournalist wijst op de mogelijke consequenties van deze beslissing en stelt dat het oproepen van een speler die op vakantie is, vragen oproept over de consistentie en het beleid van de bondscoach.

De discussie over de selectie van Zirkzee zal naar verwachting nog geruime tijd voortduren, aangezien de keuze van Koeman voor de nodige verdeeldheid zorgt binnen de voetbalwereld. Het is afwachten hoe de spits zal presteren in het Nederlands elftal en of zijn selectie uiteindelijk gerechtvaardigd zal blijken te zijn. Koeman zal zich wellicht moeten verantwoorden voor zijn beslissing en uitleg moeten geven over zijn keuze om Zirkzee op te roepen, ondanks diens afwezigheid tijdens de vakantie in Miami.