×
Home Livescore

Lazio meldt zich voor Feyenoord-speler Calvin Stengs

Lazio meldt zich voor Feyenoord-speler Calvin Stengs
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2024 00:48 uur

Er is opwindend nieuws in de voetbalwereld, want Lazio heeft voor het eerst interesse getoond in Feyenoord's Calvin Stengs. Volgens berichten van de Italiaanse tak van Sky Sport heeft de Italiaanse club contact gelegd met Feyenoord om de mogelijkheid van een transfer te bespreken. De Romeinen zien Stengs als een potentiële versterking voor hun middenveld en hopen dat hij de vertrekkende Felipe Anderson en Luis Alberto kan vervangen.

Calvin Stengs, de talentvolle Nederlandse speler, heeft de aandacht getrokken van Lazio met zijn indrukwekkende prestaties bij Feyenoord. De 22-jarige aanvallende middenvelder heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op het hoogste niveau te spelen en lijkt klaar te zijn voor een stap naar een grote competitie zoals de Serie A.

De mogelijke transfer van Stengs naar Lazio zou een belangrijke stap in zijn carrière kunnen zijn, aangezien hij de kans krijgt om zich te meten met enkele van de beste spelers in Italië. Het is nog niet duidelijk of Feyenoord bereid is om Stengs deze zomer te laten gaan, maar de interesse van Lazio zal zeker tot gesprekken leiden tussen de twee clubs. Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen.