×
Home Livescore

Van Persie gecharmeerd van Goudmijn, maar slechts optie

Van Persie gecharmeerd van Goudmijn, maar slechts optie
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 22:48 uur

Trainer Robin van Persie van SC Heerenveen heeft zijn oog laten vallen op Kenzo Goudmijn, zo meldt de Leeuwarder Courant. De voormalige topspits is zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van de jonge speler. Goudmijn, die momenteel nog niet definitief aan Heerenveen verbonden is, wordt door Van Persie gezien als een veelbelovend talent dat een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn aan het team.

Ondanks de interesse en waardering van Van Persie, blijkt uit berichtgeving van de Leeuwarder Courant dat Kenzo Goudmijn vooralsnog slechts een optie is voor SC Heerenveen. De club lijkt nog geen concrete stappen te hebben gezet om de smaakmaker definitief aan zich te binden. Het is duidelijk dat er nog geen definitieve beslissing is genomen over een eventuele transfer van Goudmijn naar de Friese club.

De situatie rondom Kenzo Goudmijn bij SC Heerenveen blijft dus voorlopig nog onzeker. Hoewel Van Persie enthousiast is over de speler, zal er nog overleg en onderhandelingen moeten plaatsvinden voordat er duidelijkheid komt over een mogelijke overgang. Fans van Heerenveen zullen met spanning afwachten of Goudmijn daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie-club onder leiding van de voormalige Oranje-international.