×
Home Nieuws Livescore

SC Heerenveen biedt op Danilo Al-Saëd voor tonnen

SC Heerenveen biedt op Danilo Al-Saëd voor tonnen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 20:08 uur

Het Friese voetbalteam SC Heerenveen heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle aanvaller Danilo Al-Saëd, zo meldt de Leeuwarder Courant op woensdagavond. De club heeft onlangs een bod uitgebracht op de speler, die momenteel uitkomt voor het Noorse Sandefjord. Volgens bronnen bij het dagblad zou de transfer van Al-Saëd enkele tonnen kunnen opleveren voor zijn huidige club.

De 22-jarige Danilo Al-Saëd heeft de aandacht getrokken van SC Heerenveen vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team uit Friesland. Met het uitbrengen van het bod hoopt SC Heerenveen dan ook de jonge speler aan zich te binden en versterking te bieden voor de aanvalslinie.

Hoewel de exacte hoogte van het bod niet bekend is gemaakt, wordt er gespeculeerd dat SC Heerenveen bereid is om een aanzienlijk bedrag neer te leggen voor Danilo Al-Saëd. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en het is afwachten of Sandefjord akkoord zal gaan met het voorstel van de Nederlandse Eredivisieclub. Fans van SC Heerenveen kijken reikhalzend uit naar een mogelijke overgang van de veelbelovende aanvaller naar hun geliefde club.