×
Home Nieuws Livescore

Investeerders willen Vitesse toekomst geven, niet verleden

Investeerders willen Vitesse toekomst geven, niet verleden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 19:32 uur

Er is opschudding in de Nederlandse voetbalwereld nu meerdere investeerders hun interesse hebben getoond in een mogelijke overname van Vitesse. De club uit Arnhem heeft te maken met een aantal partijen die graag willen investeren in de toekomst van de club, maar niet bereid zijn om het verleden te financieren. Dit nieuws heeft de gemoederen flink bezig gehouden binnen de club en onder de supporters.

De investeerders zijn vastberaden om Vitesse naar nieuwe hoogten te brengen en zijn bereid om flink te investeren in de toekomstige successen van de club. Echter, het feit dat ze niet willen opdraaien voor eventuele financiƫle problemen uit het verleden, zorgt voor de nodige discussie en onzekerheid binnen de club.

Daarnaast is er ook teleurstelling binnen Vitesse over het mislukken van de WHOA-procedure. De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) had de club moeten helpen om financiƫle problemen op te lossen, maar helaas is deze procedure niet succesvol verlopen. Dit heeft de druk op de club verhoogd en de zoektocht naar nieuwe investeerders nog urgenter gemaakt.