×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli start snel als hoofdtrainer bij Ajax.

Francesco Farioli start snel als hoofdtrainer bij Ajax.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 18:32 uur

Ajax heeft woensdag aangekondigd dat Francesco Farioli officieel is gestart als de nieuwe hoofdtrainer van de club. De Italiaan, die onlangs nog werkzaam was bij OGC Nice, heeft nauwelijks vakantie genomen voordat hij aan zijn nieuwe uitdaging begon. Farioli's voormalige club in Frankrijk speelde slechts drie weken geleden haar laatste wedstrijd in de Ligue 1.

Met de aanstelling van Farioli hoopt Ajax op frisse impulsen en nieuwe tactieken om het komende seizoen succesvol te zijn. De Italiaanse trainer staat bekend om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zullen komen bij de Amsterdamse club. Ajax-fans zijn dan ook enthousiast over de komst van Farioli en kijken reikhalzend uit naar zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer.

Farioli zelf is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en heeft al laten weten dat hij hoge ambities heeft met Ajax. De Italiaan is ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring en kennis het beste uit de spelersgroep kan halen en zo successen kan behalen. De eerste trainingen onder leiding van Farioli zijn veelbelovend verlopen en de spelers tonen zich gemotiveerd om onder zijn leiding te werken aan een succesvolle toekomst voor de club.