×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber doorbreekt radiostilte en steunt Oranje thuis.

Quinten Timber doorbreekt radiostilte en steunt Oranje thuis.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 18:16 uur

Jonge middenvelder Quinten Timber heeft eindelijk van zich laten horen na een periode van stilte op social media. De talentvolle speler, die niet geselecteerd is voor het EK in Duitsland, deelde een bericht op Instagram om zijn fans gerust te stellen. Er gingen de afgelopen dagen veel speculaties rond over de reden van zijn afwezigheid bij Oranje, maar Timber heeft nu laten weten dat hij de situatie betreurt en zijn teamgenoten vanuit huis zal steunen.

Hoewel het voor de 21-jarige middenvelder teleurstellend is om niet deel te kunnen nemen aan het Europese kampioenschap, blijft hij positief en gemotiveerd. Timber bedankte zijn supporters voor alle steun en beloofde dat hij het Nederlands elftal zal aanmoedigen vanaf de zijlijn. Zijn boodschap op Instagram werd met enthousiasme ontvangen door zijn volgers, die massaal reageerden met steunbetuigingen en aanmoedigingen voor de toekomst.

De afwezigheid van Quinten Timber op het EK heeft voor de nodige opschudding gezorgd, maar de jonge speler laat zien dat hij ondanks de tegenslag vastberaden is om sterker terug te komen. Met zijn positieve instelling en steun voor Oranje bewijst Timber dat hij een waardevolle toevoeging is voor het Nederlandse voetbalteam, zowel op als naast het veld. Fans kijken reikhalzend uit naar zijn terugkeer en blijven hem steunen in zijn carrière.