×
Home Nieuws Livescore

Probierz verbaasd over Koeman's twijfel aan Lewandowski blessure

Probierz verbaasd over Koeman's twijfel aan Lewandowski blessure
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 18:08 uur

Michal Probierz, de bondscoach van het Poolse nationale voetbalteam, reageerde verbaasd op de twijfels die Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands elftal, uitte over de blessure van sterspeler Robert Lewandowski. Koeman had zijn bedenkingen geuit over de afwezigheid van de topspits tijdens de aankomende wedstrijd op zondag. Probierz, daarentegen, is vol vertrouwen in de ernst van Lewandowski's blessure en begrijpt niet waarom er twijfel wordt gezaaid.

De discussie tussen de twee bondscoaches is ontstaan in aanloop naar het cruciale duel tussen Polen en Nederland. Lewandowski, die momenteel geblesseerd is, staat op het punt om de belangrijke wedstrijd te missen. Koeman heeft echter zijn bedenkingen geuit en lijkt te suggereren dat de blessure van de Poolse topspits misschien niet zo ernstig is als wordt beweerd.

Probierz benadrukt echter dat de blessure van Lewandowski serieus genoeg is om zijn deelname aan de wedstrijd in gevaar te brengen. De bondscoach van Polen is vastbesloten om het beste besluit te nemen voor het welzijn van zijn sterspeler en het team als geheel. De spanning tussen de twee coaches voegt een extra dimensie toe aan het aanstaande duel en belooft een boeiende confrontatie tussen twee voetbalgrootheden.