×
Home Nieuws Livescore

Toni Kroos droomt van perfect afscheid met dubbele triomf

Toni Kroos droomt van perfect afscheid met dubbele triomf
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 17:16 uur

Toni Kroos staat op het punt om een ​​glansrijke carrière af te sluiten met een dubbele klap van succes. De ervaren middenvelder heeft aangekondigd dat hij zal vertrekken met de Champions League-trofee in zijn handen en het Europees Kampioenschap in eigen land als kers op de taart. Voor Kroos is dit een droomafscheid dat bijna te mooi lijkt om waar te zijn. Tijdens een emotionele persconferentie voorafgaand aan het openingsduel tussen Duitsland en Schotland, deelde de voetballer zijn gevoelens over het naderende afscheid.

Met Real Madrid heeft Kroos al meerdere successen behaald in de Champions League, maar het winnen van de prestigieuze trofee voor de vierde keer zou een ongekende prestatie zijn. Daarnaast heeft de middenvelder de kans om zijn internationale carrière met Duitsland af te sluiten op het hoogtepunt, door het EK op eigen bodem te winnen. Kroos kijkt uit naar de uitdagingen die voor hem liggen en is vastbesloten om zijn team naar glorie te leiden.

De aankondiging van Kroos' afscheid heeft de voetbalwereld in beroering gebracht, met fans die massaal hun steun betuigen aan de geliefde speler. Zijn leiderschap, visie en ongeëvenaarde passing zullen zeker worden gemist op het veld. Terwijl de spanning stijgt voor het duel tegen Schotland, is Kroos vastberaden om zijn laatste toernooi in stijl af te sluiten en een blijvende indruk achter te laten in de geschiedenis van het Europese voetbal.