×
Home Nieuws Livescore

Familie Gravenberch steunt keuze afmelding Jong Oranje-speler

Familie Gravenberch steunt keuze afmelding Jong Oranje-speler
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 16:16 uur

De keuze van Ryan Gravenberch om zich af te melden voor Jong Oranje wordt nog altijd gesteund door zijn familie. De jonge voetballer nam deze beslissing vanwege een hectische periode rondom zijn transfer naar Liverpool. Tijdens deze overgang wist Gravenberch de aandacht te trekken van niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman.

De familie van de talentvolle middenvelder blijft achter zijn besluit staan, ondanks eventuele kritiek die hierop kan volgen. De drukke planning en de belangrijke stap naar een topclub als Liverpool hebben Gravenberch doen besluiten om zich tijdelijk terug te trekken uit Jong Oranje. Dit om zich volledig te kunnen focussen op zijn nieuwe uitdaging en zichzelf verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel sommigen wellicht teleurgesteld zijn door zijn afwezigheid bij Jong Oranje, is het duidelijk dat Gravenberch de steun van zijn familie heeft in deze belangrijke fase van zijn carrière. De interesse van Ronald Koeman, die zijn potentieel erkent, heeft de jonge speler gesterkt in zijn keuze. Het is nu aan Gravenberch om te bewijzen dat zijn overstap naar Liverpool en zijn afmelding voor Jong Oranje de juiste stappen zijn in zijn groei als voetballer.