×
Home Nieuws Livescore

Paul Scholes steunt Ten Hag bij Manchester United blijft.

Paul Scholes steunt Ten Hag bij Manchester United blijft.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 15:56 uur

Manchester United clubicoon Paul Scholes heeft zijn steun uitgesproken voor trainer Erik ten Hag, die aanblijft als hoofdcoach van de Engelse club. Scholes is verheugd met het besluit en gelooft dat Ten Hag de juiste man is om de uitdagingen aan te gaan die voor Manchester United liggen in het komende seizoen. De Nederlandse oefenmeester staat voor een grote taak om The Red Devils weer naar successen te leiden.

Met zijn jarenlange ervaring als speler en zijn kennis van het spel, heeft Scholes vertrouwen in de visie en aanpak van Ten Hag. De voormalige middenvelder van Manchester United is ervan overtuigd dat de trainer de nodige veranderingen kan doorvoeren en het team kan inspireren om opnieuw te strijden om prijzen. Scholes ziet in Ten Hag een coach die de spelers kan motiveren en het beste uit hen kan halen.

Terwijl de verwachtingen hooggespannen zijn voor het nieuwe seizoen, is het duidelijk dat Ten Hag en zijn staf hard zullen moeten werken om Manchester United weer op de kaart te zetten. Scholes staat klaar om de trainer te ondersteunen en gelooft dat met de juiste aanpak en inzet, de club successen kan behalen onder leiding van Ten Hag. De fans van The Red Devils kijken reikhalzend uit naar wat het nieuwe seizoen zal brengen onder de leiding van de Nederlandse trainer.