×
Home Nieuws Livescore

Pijnlijke training: Brobbey en De Ligt vroegtijdig gestaakt

Pijnlijke training: Brobbey en De Ligt vroegtijdig gestaakt
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 15:48 uur

Jonge spits Brian Brobbey heeft voor opschudding gezorgd tijdens de training van het Nederlands elftal door vroegtijdig de sessie te staken. Opvallende beelden van ESPN tonen hoe de talentvolle aanvaller pijn lijkt te hebben na een duel met verdediger Matthijs de Ligt, die eveneens gehinderd lijkt te worden door ongemak. De confrontatie tussen de twee Oranje-spelers wierp vragen op over hun fysieke gesteldheid en mogelijke blessures.

Brobbey, die onlangs de overstap maakte naar RB Leipzig, leek ongemak te ervaren na een botsing met De Ligt tijdens de trainingssessie van het Nederlands elftal. De beelden tonen duidelijk de zichtbare pijn op het gezicht van de jonge spits, terwijl ook De Ligt signalen van ongemak vertoont. De situatie wierp onmiddellijk twijfels op over de gezondheid van beide spelers en hun beschikbaarheid voor aankomende wedstrijden.

De blessure van Brobbey en De Ligt komt op een cruciaal moment voor het Nederlands elftal, met belangrijke kwalificatiewedstrijden op de agenda. Bondscoach Louis van Gaal zal nauwlettend in de gaten houden hoe de situatie zich ontwikkelt en hoopt op een spoedig herstel van de twee spelers. De fans van Oranje houden hun adem in en wachten gespannen af op verdere updates over de blessures van Brobbey en De Ligt, in de hoop dat zij snel weer fit zullen zijn om het team te versterken.