×
Home Nieuws Livescore

AZ dichtbij deal met Japanse Maikuma als Sugawara-opvolger

AZ dichtbij deal met Japanse Maikuma als Sugawara-opvolger
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 14:48 uur

AZ nadert een akkoord met de Japanse voetballer Seiya Maikuma voor een mogelijke transfer naar Alkmaar. Volgens berichten van het Japanse medium Mainichi zijn de onderhandelingen tussen de club en Maikuma in een vergevorderd stadium. De 23-jarige Japanse international wordt beschouwd als een potentiƫle opvolger van Yukinari Sugawara, die mogelijk binnenkort de club zal verlaten.

Maikuma, die momenteel actief is bij een club in Japan, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een veelbelovend talent. De interesse van AZ in de jonge verdediger toont aan dat de club op zoek is naar versterking en talent van over de hele wereld aantrekt.

Als de transfer doorgaat, zou Maikuma de nieuwste toevoeging zijn aan de groeiende groep Japanse spelers in de Eredivisie. Zijn komst naar Alkmaar zou niet alleen een versterking zijn voor AZ, maar ook de banden tussen Nederland en Japan in de voetbalwereld verder versterken.

Hoewel de deal nog niet definitief is afgerond, lijkt het erop dat Maikuma binnenkort zijn opwachting zal maken in de Nederlandse competitie. Fans van AZ zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van deze veelbelovende Japanse speler en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team.