×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey vroegtijdig van veld tijdens training Oranje.

Brian Brobbey vroegtijdig van veld tijdens training Oranje.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 14:08 uur

Tijdens de open training van het Nederlands elftal heeft Brian Brobbey voortijdig het veld verlaten, zo meldt de NOS. De jonge spits van Ajax heeft gedurende het hele seizoen te kampen gehad met diverse blessures en verliet de training van Oranje onder begeleiding van enkele medewerkers. Het is nog onduidelijk of Brobbey opnieuw getroffen is door een blessure, aangezien er nog nader onderzoek zal moeten plaatsvinden.

Brobbey, die bekend staat om zijn kracht en doelgerichtheid, was een opvallende aanwezigheid op het trainingsveld voordat hij voortijdig moest afhaken. De spits heeft dit seizoen al meerdere wedstrijden gemist vanwege blessureleed, wat zijn ontwikkeling en speeltijd bij zowel Ajax als het Nederlands elftal heeft beïnvloed.

De afwezigheid van Brobbey bij de rest van de training werpt vragen op over zijn beschikbaarheid voor de aankomende interlands van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal zal nauwlettend in de gaten houden hoe de situatie van de jonge spits zich ontwikkelt en of hij op tijd fit zal zijn om een rol te spelen in de belangrijke wedstrijden die voor de deur staan.