×
Home Nieuws Livescore

Ajax moet zes miljoen betalen voor Oguz Aydin

Ajax moet zes miljoen betalen voor Oguz Aydin
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 12:08 uur

Ajax staat voor een grote uitdaging in hun streven om Oguz Aydin aan te trekken, aangezien Alanyaspor een stevige prijs van zes miljoen euro heeft vastgesteld voor de veelbelovende speler. Volgens journalist Yagiz Sabuncuoglu van Sports Digitale, die dit nieuws woensdag naar buiten bracht, zal de Amsterdamse club diep in de buidel moeten tasten om Aydin naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

De 21-jarige Aydin heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Alanyaspor en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Ajax. Met zijn talent en potentieel heeft hij de aandacht getrokken van verschillende topclubs, maar het lijkt erop dat de vraagprijs van Alanyaspor een obstakel vormt voor een soepele overgang.

Ajax zal nu moeten beslissen of ze bereid zijn om het gevraagde bedrag op tafel te leggen om Aydin aan hun selectie toe te voegen. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting intensief zijn, aangezien Alanyaspor vastbesloten lijkt om een goede deal te sluiten voor hun veelbelovende speler.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Aydin uiteindelijk in het rood-witte shirt van de club te bewonderen zal zijn. Met de transfermarkt in volle gang, belooft het een boeiende periode te worden voor zowel de club als de fans.