×
Home Nieuws Livescore

Jorge Sánchez verkiest Cruz Azul boven andere clubs interesse

Jorge Sánchez verkiest Cruz Azul boven andere clubs interesse
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 11:40 uur

Jorge Sánchez lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een mogelijke transfer naar Cruz Azul, zo meldt het Mexicaanse Record. De rechtsachter, die momenteel in de belangstelling staat van diverse clubs uit zowel Brazilië als Mexico, lijkt vastberaden om alleen te vertrekken naar Cruz Azul. De Mexicaanse verdediger heeft duidelijk zijn favoriete bestemming gekozen te midden van alle interesse die hij geniet.

Met zijn oog op een nieuwe uitdaging lijkt Jorge Sánchez vastbesloten om zijn carrière voort te zetten bij Cruz Azul. Ondanks de interesse van meerdere clubs uit zowel Brazilië als Mexico, blijft de rechtsachter gefocust op een mogelijke overstap naar de club van zijn voorkeur. De Mexicaanse international lijkt vastberaden om zijn volgende hoofdstuk in het voetbal te schrijven bij Cruz Azul.

De transfergeruchten rondom Jorge Sánchez blijven aanhouden, met Cruz Azul als de gedroomde bestemming voor de rechtsachter. Terwijl clubs uit Brazilië en Mexico hun interesse tonen in de talentvolle verdediger, lijkt Sánchez zijn zinnen te hebben gezet op een enkele bestemming: Cruz Azul. De Mexicaanse international lijkt vastbesloten om zijn toekomst te verbinden aan de club waar zijn hart naar uitgaat.