×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay nu 'Allen Iverson' bij Nederlands elftal

Memphis Depay nu 'Allen Iverson' bij Nederlands elftal
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 10:56 uur

Memphis Depay heeft de aandacht getrokken van zijn teamgenoten bij het Nederlands elftal dankzij zijn opvallende nieuwe look. De flamboyante voetballer heeft een bijnaam gekregen binnen de selectie, die volgens Jack van Gelder verwijst naar de legendarische basketballer Allen Iverson uit de NBA. Depay wordt nu door zijn collega's liefkozend 'Allen Iverson' genoemd, een eerbetoon aan zijn stijl en persoonlijkheid op en naast het veld.

De discussie rondom Depay's nieuwe uiterlijk heeft ook de nodige hilariteit opgeleverd, zo blijkt. Rutger Castricum kon een glimlach niet onderdrukken toen het onderwerp van de zweetband ter sprake kwam. De zangerige zweetband die Depay regelmatig draagt tijdens trainingen en wedstrijden heeft blijkbaar voor de nodige gespreksstof gezorgd binnen het team en daarbuiten.

Met zijn kenmerkende flair en eigenzinnige stijl blijft Memphis Depay niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten de aandacht trekken. De bijnaam 'Allen Iverson' en de discussie over zijn zweetband tonen aan dat de voetballer niet alleen op sportief vlak, maar ook op het gebied van mode en persoonlijkheid een blijvende indruk achterlaat bij zijn collega's en fans.