×
Home Livescore

Stefan de Vrij: "Nog lang niet klaar met voetballen!"

Stefan de Vrij:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 12 juni 2024 10:48 uur

Stefan de Vrij heeft aangegeven dat hij voorlopig nog niet aan stoppen denkt als profvoetballer. De ervaren centrale verdediger realiseert zich dat zijn carrière in een razend tempo voorbij vliegt, maar hij voelt zich nog steeds in topconditie. Met zijn scherpe focus en toewijding blijft De Vrij vastberaden om op het hoogste niveau te blijven presteren.

Naast zijn clubverplichtingen bij zijn huidige team, kijkt De Vrij ook vooruit naar zijn rol in het Nederlands elftal. Als een van de steunpilaren van Oranje, is hij vastbesloten om zijn waardevolle ervaring en leiderschap te blijven inzetten voor het nationale team. Met zijn vastberadenheid en passie voor het spel, blijft De Vrij een belangrijke speler voor zowel zijn club als het nationale team.

Met zijn onverminderde fitheid en vastberadenheid om te blijven excelleren, lijkt Stefan de Vrij nog lang niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zijn vastberadenheid en toewijding aan het spel blijven een inspiratie voor zowel zijn medespelers als fans, en zijn aanwezigheid op het veld blijft van onschatbare waarde voor zowel club als land.