×
Home Nieuws Livescore

Joey Kooij zorgt voor woede bij Excelsior-fans na controversiële rode kaart

Joey Kooij zorgt voor woede bij Excelsior-fans na controversiële rode kaart
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 23:48 uur

In een opmerkelijke wending heeft Joey Kooij zichzelf niet bepaald geliefd gemaakt bij de supporters van Excelsior. Het was Lazaros Lamprou die de bal weggooide en daarvoor een tweede gele kaart ontving tijdens het duel met Heracles Almelo. Als gevolg daarvan verloor het team uit Rotterdam de wedstrijd.

Op het sociale mediaplatform X, voorheen bekend als Twitter, stromen de reacties van verontwaardigde fans binnen die de actie van Kooij veroordelen.

"Kooij is echt een drama. Lamprou heeft niets verkeerd gedaan," tweette Billy (@Billy_V__) op 2 september 2023.

Ook Arthur (@Talentwillwin) uit zijn ongenoegen: "Daarom begin ik ook met Lamprou dom te noemen. Maar nogmaals, kijk even wat een Higler allemaal door laat gaan bij RKC vs PSV en waar Kooij ons 4 kaarten toebedeelt. En 'wel weer de schuld geven' vind ik miet sterk van je, de man is heel vaak omstreden bij wedstrijden."

Madelon Denneman (@MadelonDenn) voegt toe: "Joey Kooij bewijst wederom dat hij te incompetent is om eredivisiewedstrijden te fluiten. Jezus wat slecht. Excelsior had misschien geen 3 punten verdiend, maar met dit gefluit was er al helemaal niets mogelijk. #herexc"

Arthur (@Talentwillwin) is het eens over de domheid van Lamprou, maar vindt het onzin om Kooij te verdedigen: "Kooij in deze dekken is totale onzin, de man beïnvloedt wedstrijden en het competitieverloop in te grote mate. En de KNVB vindt het best. Kijk even wat Higler allemaal laat passeren bij RKC-PSV."

"Scheidsrechter" Joey Kooij had vanavond geen vat op Heracles en dat resulteerde in een overwinning voor de thuisploeg, aldus DVA (@scheidsaalst). #herexc #joeykooijshow

Jerry (@bj1210) is van mening dat geen enkele club uit Rotterdam of omgeving een kans maakt om een wedstrijd te winnen met Kooij als scheidsrechter. #HEREXC

Jo van der Heijden (@WHUFC_Helmond) uit zijn ongenoegen over Kooij: "Lul #Kooij heeft wederom zijn moment gepakt in Almelo door een kinderachtige tweede gele kaart, dus rood, aan Lamprou te geven! 🤮#HEREXC"

Arthur (@Talentwillwin) sluit af met: "Klaar. Ga niet beweren dat we deze wedstrijd met 11 man hadden gewonnen maar een punt had er zeker ingezeten. Kan nest nederlagen hebben, die overkomen mijn cluppie vaak genoeg, maar het gevoel van gigantisch genaaid te zijn door Kooij verziekt dit voetbalweekend."

Het lijkt erop dat Joey Kooij voorlopig nog wel even onder vuur zal blijven liggen.