×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag blijft Manchester United manager, bevestigen bronnen.

Erik ten Hag blijft Manchester United manager, bevestigen bronnen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 23:32 uur

Na een periode van intense speculatie en onzekerheid heeft Erik ten Hag eindelijk helderheid gekregen over zijn toekomst. De Nederlandse coach zal aanblijven als manager van Manchester United, zo hebben verschillende Engelse media dinsdagavond gemeld, waaronder het doorgaans betrouwbare The Athletic.

Ten Hag, die eerder succesvol was bij Ajax in Nederland, stond al geruime tijd hoog op het verlanglijstje van de Engelse topclub. Na weken van onderhandelingen en gesprekken is nu dan eindelijk de kogel door de kerk. De supporters van Manchester United zullen ongetwijfeld verheugd zijn met dit nieuws, aangezien Ten Hag bekend staat om zijn tactische vernuft en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen.

De aanstelling van Ten Hag als nieuwe manager van Manchester United markeert een nieuw hoofdstuk voor de club, die de afgelopen jaren wisselende resultaten heeft geboekt onder verschillende trainers. Met de ervaring en successen die Ten Hag heeft behaald in zowel de Eredivisie als in de Champions League, hopen de fans van The Red Devils op een periode van stabiliteit en succes onder zijn leiding.

Het is nog niet bekend wanneer Ten Hag officieel zal worden gepresenteerd als de nieuwe manager van Manchester United, maar de verwachting is dat dit op korte termijn zal gebeuren. De komende dagen zullen in het teken staan van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en het smeden van een sterke band tussen de coach, de spelers en de fans.