×
Home Nieuws Livescore

Koen Casteels verdient miljoenen bij Al-Qadsiah in Saudi-Arabië

Koen Casteels verdient miljoenen bij Al-Qadsiah in Saudi-Arabië
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 20:08 uur

Belgische doelman Koen Casteels heeft een lucratieve transfer naar het Saudische Al-Qadsiah te pakken. Volgens bronnen zal hij daar een vorstelijk salaris van bijna tien miljoen euro per jaar netto gaan verdienen. De doelman, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in Duitsland, lijkt dus financieel flink te gaan cashen in het Midden-Oosten.

De transfer van Casteels naar Al-Qadsiah heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de voetbalwereld. Met zijn overstap naar de Saudische club zal de Belgische keeper tot de topverdieners in het voetbal behoren. Het is een opvallende stap voor Casteels, die al jarenlang een stabiele kracht is in de Bundesliga.

Voor Al-Qadsiah betekent de komst van Casteels een grote versterking voor het team. De club hoopt met de ervaren doelman in de gelederen betere resultaten te behalen in zowel de nationale competitie als internationale toernooien. Het is een teken van ambitie van de Saudische club om een speler van het kaliber van Casteels aan te trekken en zo de sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen.