×
Home Nieuws Livescore

Michael de Leeuw verruilt Willem II voor SC Cambuur

Michael de Leeuw verruilt Willem II voor SC Cambuur
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 18:24 uur

Voormalig Willem II-aanvaller Michael de Leeuw zal komend seizoen niet te bewonderen zijn in de Eredivisie. De 37-jarige spits heeft ervoor gekozen om Tilburg achter zich te laten en zich aan te sluiten bij SC Cambuur. De Leeuw heeft een eenjarig contract getekend bij de club uit Leeuwarden, zo hebben zowel Willem II als SC Cambuur bevestigd.

De ervaren aanvaller, die een indrukwekkende staat van dienst heeft in het Nederlandse voetbal, zal een nieuwe uitdaging aangaan bij SC Cambuur. Met zijn ervaring en doelgerichtheid hoopt De Leeuw een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van trainer Henk de Jong. De supporters van SC Cambuur kunnen zich verheugen op de komst van de ervaren spits, die in het verleden zijn kwaliteiten al heeft bewezen op het hoogste niveau.

Voor Willem II betekent het vertrek van De Leeuw een aderlating, aangezien de aanvaller een belangrijke speler was binnen de selectie. De club zal op zoek moeten naar een geschikte vervanger om het gemis van De Leeuw op te vangen. SC Cambuur daarentegen is verheugd met de komst van de ervaren spits en kijkt uit naar wat De Leeuw kan toevoegen aan het team in het komende seizoen.