×
Home Nieuws Livescore

Anders Nielsen in beeld als assistent bij Feyenoord

Anders Nielsen in beeld als assistent bij Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 17:32 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Anders Nielsen als potentiële nieuwe assistent-trainer van Brian Priske. Met het vertrek van Marino Pusic en Sipke Hulshoff uit de technische staf, is er behoefte aan versterking bij de Rotterdamse club. Etienne Reijnen, die aanvankelijk samen met hoofdtrainer Arne Slot op weg leek te zijn naar Liverpool, lijkt daarentegen toch actief te blijven in De Kuip.

Nielsen, een ervaren coach met een indrukwekkende staat van dienst, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Feyenoord. Zijn expertise en kennis van het spel zouden een belangrijke rol kunnen spelen in de verdere ontwikkeling van de spelers en het behalen van sportieve successen. De gesprekken tussen de clubleiding en Nielsen zijn naar verluidt in volle gang, en een definitieve beslissing wordt binnenkort verwacht.

Met de mogelijke aanstelling van Nielsen hoopt Feyenoord de technische staf op korte termijn weer op volle sterkte te brengen. Het is van groot belang dat het team goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen, en daarbij is een stabiele en competente coaching staff essentieel. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de verdere ontwikkelingen rondom de trainersstaf en de eventuele komst van Nielsen naar De Kuip.