×
Home Nieuws Livescore

PSV toont interesse in achttienjarige buitenspeler van Benfica

PSV toont interesse in achttienjarige buitenspeler van Benfica
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 16:32 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft onthuld dat PSV zijn oog heeft laten vallen op Gianluca Prestianni, een veelbelovende achttienjarige buitenspeler die momenteel bij Benfica speelt. Prestianni maakte in januari de overstap naar de Portugese club vanuit Vélez Sarsfield. De jonge Italiaanse voetballer heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van de scouts van PSV.

De interesse van PSV in Prestianni is niet verrassend gezien de reputatie van de club om jong talent te ontwikkelen en een platform te bieden voor spelers om door te groeien naar de top. De Eindhovense club staat bekend om zijn succesvolle jeugdopleiding en heeft in het verleden al vele talenten naar de Europese top gebracht.

Prestianni's snelle opkomst en potentieel hebben hem al snel in de schijnwerpers gezet en het is duidelijk dat PSV gelooft dat hij een waardevolle aanwinst zou kunnen zijn voor het team. De onderhandelingen tussen PSV en Benfica zullen naar verwachting in de komende weken intensiveren, aangezien de Nederlandse club serieus geïnteresseerd is in het aantrekken van de jonge buitenspeler.