×
Home Nieuws Livescore

Ayase Ueda scoort twaalfde interlandgoal voor Japan tegen Syrië.

Ayase Ueda scoort twaalfde interlandgoal voor Japan tegen Syrië.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 15:24 uur

Ayase Ueda blijft zijn stempel drukken op het internationale voetbalpodium door opnieuw te scoren voor het Japanse nationale team. De talentvolle spits, die momenteel uitkomt voor Feyenoord, voegde tegen Syrië zijn twaalfde interlandgoal toe aan zijn indrukwekkende record. In slechts 26 wedstrijden heeft Ueda bewezen een geduchte aanvaller te zijn voor zijn land.

De beslissende goal kwam tot stand na een perfecte voorzet van Keito Nakamura, die eerder zijn kunsten vertoonde bij FC Twente. Ueda toonde zijn klasse door de bal met een krachtige kopbal in het doel te werken, waardoor Japan een belangrijke voorsprong nam in de wedstrijd tegen Syrië. Deze samenwerking tussen Ueda en Nakamura laat zien dat Japan kan bouwen op een solide aanvalslinie met spelers die zowel nationaal als internationaal hun waarde bewijzen.

Met zijn doelpunt tegen Syrië bevestigt Ayase Ueda opnieuw zijn status als een van de meest gevreesde spitsen in het Japanse voetbal. Zijn vastberadenheid en doelgerichtheid maken hem een waardevolle aanwinst voor zowel Feyenoord als het nationale team. De fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar meer magische momenten van Ueda op het veld, terwijl hij blijft streven naar succes en glorie in het voetbal.