×
Home Nieuws Livescore

Khalid Boulahrouz: "Oranje lastig richting EK halve finales"

Khalid Boulahrouz:
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 15:16 uur

Voormalig Nederlands international Khalid Boulahrouz heeft hoge verwachtingen van het Nederlands elftal op het komende EK. De oud-verdediger hoopt dat Oranje het weet te schoppen tot de halve finales van het toernooi. In een recent interview met Voetbal International liet Boulahrouz weten dat hij gelooft in de kwaliteiten van het team en optimistisch is over hun kansen.

Echter, Boulahrouz is realistisch en erkent dat het geen gemakkelijke taak zal zijn voor het Nederlands elftal om verder te komen dan de halve eindstrijd. Met sterke tegenstanders en de onvoorspelbaarheid van het voetbal, weet de oud-voetballer dat alles mogelijk is in een toernooi als het EK. Desondanks blijft hij hoopvol en vol vertrouwen in de spelers en de staf van Oranje.

Als voormalig international weet Boulahrouz als geen ander wat er nodig is om succes te behalen op het hoogste niveau. Zijn ervaring en inzicht maken hem een gerespecteerde stem in het Nederlandse voetbal. Fans van Oranje zullen ongetwijfeld zijn mening serieus nemen en met spanning uitkijken naar hoe het Nederlands elftal zal presteren op het aankomende EK.